A nagy telefongyártók keményen dolgoznak 5G képes készülékeik kiadásán, amelyek érkezése a következő évben várható. Most a Xiaomi tesztelte az 5G kapcsolatot, az állítólagos Mi Mix 3-on.

Hirdetés

A Xiaomi a legújabb gyártó, aki megerősíti, hogy sikeresen letudták az 5G-s teszteket. Az információt Lin Bin, a Xiaomi elnöke osztotta meg a Weibo-n és megmutatja az eszközt is, amelyen a tesztet végezték. A tesztre használt készülék pedig nem más, mint az állítólagos Mi Mix 3.

Lin Bin a múlthéten osztott meg egy képet a készülékről a Weibo-n, nem sokkal a Honor Magic 2 bejelentése után. A két telefon hasonló dizájnnal rendelkezik és azonos kategóriába is tartozhatnak majd. A múlt héten megosztott képen láthattuk, hogy felcsúsztatható előlapi kamerával lehet felszerelve, azonban ezen az új képen nem látszik.

Donovan Sung az 5G tesztről készült képet megosztotta a Twitteren is:


A hivatalos Xiaomi Phone Weibo oldal leírása szerint az 5G letöltési sebessége több, mint tízszer gyorsabb a 4G kapcsolathoz képest. A Mi Mix 3 megjelenése még ebben a hónapban várható, így arra számítunk, hogy ez még nem fogja támogatni az 5G hálózatokat. Az első 5G képes Xiaomi telefon bemutatása a véleményünk szerint csak jövőre fog megtörténni, és a mostani képen csak egy Mi Mix 3 kinézetű, 5G képes prototípust láthatunk.

Új képen láthatjuk a Xiaomi Mi MIX 3-at

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.