A Vivo 21X kínai bemutatása után a Vivo V9 is bemutatásra került, amelyet viszont már a nemzetközi piacra szánnak.

 

A Vivo V9 legfontosabb jellenzője a 6,3 hüvelykes Full HD+, 2280*1080-as felbontású, IPS kijelző, 19:9-es képaránnyal. A készülék dizájnja sajnos, mint több társa megkapta a “notch”-ot, ami valószínűleg több felhasználóból erős ellenérzéseket válthat ki.

A készüléket egy Qualcomm Snapdragon 626 chipset-tel, 4 GB RAM-mal, 64 GB-os belső tárhellyel, microSD bővíthetőséggel (256 GB-os kártyával bővíthető maximum) rendelkezik.

Dupla hátlapi kamerát kapott, 16 megapixeles elsődleges kamerával és egy 5 megapixeles másodlagos kamerával. Az előlapi kamera azonban a Vivo esetében mindig nagyobb figyelmet kap, ezért ez a készülék is egy 24 megapixeles előlapi kamerát kapott.

A készülék különböző AI funkciókat is támogat, mint az “AI Face Access”, amely javítja a feloldás funkciójának pontosságát, az “AI Attention Scanning” észleli, hogy a felhasználó a képernyőt nézi és ekkor elhallkítja az értesítési hangokat.

A készülék egy 3260 mAh-s akkumulátort kapott és a szokásos kapcsolódási lehetőségek is megtalálhatóak benne, mint a Wi-Fi, Bluetooth 4.2 és a microUSB port. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék hátlapjára került. A telefon mérete 154,81 x 75,03 x 7,89 mm, súlya pedig 150 gramm. A Vivo V9 Funtouch OS 4.0 felhasználói felületét használja az Android 8.1 Oreo operációs rendszeren. Ez azt is jelenti, hogy a készülék Project Treble támogatást kapott.

 

Újabb Vivo mobilok tűntek fel

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.