A HTC a mai napon bejelentette, hogy elindult a Vive Pro Eye virtuális valóság eszköz forgalmazása Európában.

Hirdetés

A HTC Vive Pro Eye a vive.com weboldalon és kiskereskedőkön keresztül vásárolható meg, ára 1649 euró (535.000 ft). Az eszközt az idei CES-en jelentették be, és a legújabb szemkövetési technológiát alkalmazza. A vállalati felhasználók Advantage csomagban vehetik meg a készüléket Európában (185 euró + áfa), vállalati licenccel és 2 év garanciával. Az Advantage továbbá dedikált terméktámogatást és egyéb szolgáltatásokat nyújt.

A Vive Pro Eye a több díjjal is jutalmazott Vive Pro kialakításán alapul. A szemkövetéses technológia az alábbi előnyöket nyújtja:

  • Pontos szemkövetés: kifejezőbb avatárok létrehozásán keresztül valósághű megbeszélések és együttműködést segítő eszközök.
  • Dinamikus betanítási, oktatási környezet: valóságot pontosabban leképező szituációk megjelenítése és intelligens teljesítményértékelés.
  • Alaposabb adatelemezés: hőtérképezésen és szemmozgás követésén alapuló valós idejű visszajelzés viselkedéselemzéshez és döntési folyamatok feltárásához.
  • Intuitív felhasználói élmény: A szemmozgással történő navigációnak köszönhetően a menüben nincs szükség a kontrollerekre, emellett egyszerűbb és kényelmesebb használatot biztosít.

A Vive Pro Eye használata a SteamVR 2.0 követési technológiának köszönhetően széles palettán mozog, akár ülve, akár egy 10 m x 10 m alapterületű helyiségben is használhatjuk több felhasználós környezetben. A headsetben dual OLED kijelző található, az összesített felbontás így 2880 x 1600 pixel, emellett beépített fejhallgatóval érkezik.

 

VIVE Pro Eye specifikáció:

 Kijelzők:              Dual AMOLED 3,5’’, átlós irányban

Felbontás:          1440 x 1600 pixel szemenként (összesen 2880 x 1600 pixels)

Képfrissítés:      90 Hz

Látószög:            110 fok

Hangzás:             headset Hi-Res-tanúsítvánnyal, fejhallgató Hi-Res tanúsítvánnyal (eltávolítható), fejhallgató magas impedancia támogatással, ergonómikus fejhallgató

Bemenet:           Dual integrált mikrofon

Kapcsolódás:     USB-C 3.0, DP 1.2, Bluetooth

Szenzorok:         SteamVR™ Tracking, G szenzor, giroszkóp, közelségérzékelő, pupillatávolság (PD) érzékelése, szemmozgás követése

Ergonómia:        Állítható lencsetávolság, PD, fejhallgató és pánt

 

Bejelentették a HTC Vive Focus Plus árát

 

Forrás: HTC

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.