A tökéletes hotelszoba gamereknek

Panama City sok mindent kínál a turistáknak. Gyönyörű strandok, történelmi helyszínek és élénk belváros, csak néhány a számos látnivaló közül, amelyek évente több millió turistát vonzanak a világ minden tájáról, a közép-amerikai városba.

De ha már megnézted a várost esetleg elfáradtál, akkor ebben az őrült szállodai szobában élvezheted a nap további részét, ami a játékosok paradicsoma, a Panama City Hilton Hotelben. A szobát az Alienware számítógépes vállalat - a Dell egyik leányvállalatának latin-amerikai részlege hozta létre, és ezen a héten mutatták be egy videóban. Ebben a szobában minden a játékokról szól, az Alienware telepakolta, van itt PC, laptop, VR headset és minden ami szem szájnak ingere.     Mint láthatjuk a fenti képen, középen van egy elég jó kis szék, amiben ülve akár több órán keresztül is kényelmesen játszhatunk.     Az egyik asztalon egy Alienware Aurora asztali számítógép helyezkedik el. Ez egy high-end gamer PC, hozzá tartozik egy több színben pompázó billentyűzet és egér, egy Oculus Rift VR headset és két darab Xbox kontroller. A megjelenítésért pedig egy 65 colos TV felel.     Biztos ami biztos, ha vendégünk érkezne a szoba másik oldalán még egy gép is helyet kapott.     Ha pedig a napi fáradalmainkat szeretnénk kipihenni, akkor nem akármilyen párnákra tehetjük le fejünket, ugyanis még a párnákon is Alienware logó található.      

Valójában, az Alienware nagyon komolyan vette a részleteket, mindenhova odarakták a logójukat. Tegyük hozzá azért, hogy nagyon jól néz ki.

  Én biztosan eltöltenék itt pár hetet. :D         Videó a szobáról:    

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)