Az Xperia 2 után a Sony következő középkategóriás készüléke is megmutatta magát.

Hirdetés

A 2019-es Mobil Világkongressszusra nem csak a legújabb zászlóshajóját hozta el az év elején a Sony, az Xperia 10 és 10 Plus mobilokat is bemutatták, amelyek a középkategóriás XA vonalat váltották fel. OnLeaks ezúttal PriceBaba-val állt össze, hogy elkészítsék az utód Xperia 20 rendereit.

Ahogyan a képeken is látszik, a dizájn szinte ugyanaz, mint az Xperia 10 esetében. A 21:9-es kijelző oldalsó szegélyeinek méretét tovább csökkenti a japán vállalat, azonban az alsó és a felső keret továbbra is rendkívül vastag lesz. A panel felett helyet kap egy beszédhangszóró, egy szelfikamera és további érzékelők. A hátlapon ismét egy duál kamerarendszer, egy LED villanó és a Sony márkajelzés lesz megtalálható.

Az ujjlenyomat-olvasónak továbbra is a készülék jobb oldalára kerülő bekapcsológomb ad majd otthont. A telefon bal oldalán helyet kapó SIM tálca microSD kártyát is befogad majd, az aljára egy hangszóró, egy mikrofon és egy USB Type-C port kerül, a tetején pedig egy további mikrofon és egy 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó is megtalálható lesz.

A forrás szerint egy 6 hüvelykes kijelzőt kaphat az Xperia 20, a fizikai méreteit tekintve pedig 157,8 x 68,9 x 8,14 mm-es lesz. A specifikációról további információk nem állnak rendelkezésünkre. Az Xperia 2-vel együtt, várhatóan az ősszel megrendezésre kerülő IFA tech-expón mutatkoznak majd be az Xperia 20 széria is.

360 fokos rendervideó:

 

Renderképeken a Sony Xperia 2

Forrás: Pricebaba

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.