Az ET News egyik új jelentése szerint a cég jelenleg készíti elő a kijelzők gyártását, az első paneleket pedig a nyár végén készíthetik el.

Hirdetés

A Samsung első összehajtható okostelefonja a jövő év elején kerülhet forgalomba.

Jelenleg úgy gondolják, hogy a Samsung egyelőre egy teszt időszakot készít elő az új panelek számára, hogy a gyártás már az első időszakban akadálymentesen haladhasson. Amennyiben minden a tervek szerint halad, akkor a cég megemeli a gyártás sebességét, és a termelést 1 millió panelre korlátozza. A hírek szerint azonban a Samsung még mindig nem fixálta le, a hajlítható okostelefonja dizájnját, és továbbra is két megoldás között vacillálnak. Az első, és feltehetően a leglogikusabb megoldás, a félbe hajtott kijelző lenne, ezzel kapcsolatban viszont a Samsung nem tűnik túlságosan lelkesnek. Ők inkább a készülék kétharmadánál hajlítanák meg a telefont. Mindenesetre a kijelző biztosan 7 és 8 hüvelyk közötti méretű lesz.

A Samsung 2019-es MWC-n tervezi bemutatni az új készülékét, így mivel a termelés is a nyár végén kezdődik, várhatóan hamarosan döntést hoznak a dizájnt illetően.

Amit eddig tudhatunk a Samsung hajlítható telefonjáról

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.