A QNAP bemutatta a KoiMeeter intelligens videokonferencia-megoldást

A KoiMeeter vezeték nélküli prezentációs, valós idejű feliratozás és fordítás, valamint helyszíni tárolási megoldást kínál.

Weboldal készítés kedvező áron!

A QNAP bemutatta a KoiMeter alkalmazást, az új videokonferencia-megoldását NAS-okhoz. A sokoldalú képességekkel ellátott KoiMeeter vezeték nélküli prezentációt, valós idejű AI feliratozást és fordítást, valamint helyszíni tárolást tesz lehetővé videohívások rögzítéséhez. A szervezetek egyszerűen javíthatják a többoldalú kommunikációt és korszerűsíthetik a csapatmunkát a KoiMeeter segítségével.

A legújabb KoiMeeter alkalmazás egyszerűvé teszi a videokonferencia rendszer létrehozását. A felhasználók egyszerűen telepíthetik a KoiMeeter-t egy QNAP NAS-ra, a NAS-t pedig egy HDMI porton keresztül csatlakoztatják a TV-hez. Ezután a kompatibilis kamerákat és mikrofonokat kell csatlakoztatni a NAS USB portjaihoz az intelligens videokonferencia rendszer kiépítésének befejezéséhez.
Ezenkívül egyszerűen működik együtt két KoiMeeter, vagy kompatibilis SIP renszerek között (például: Avaya). A KoiMeeter vezeték nélküli prezentációs funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az előadók számára, hogy böngészőn keresztül megosszák a képernyőjüket egy televízión, elkerülve ezzel a további vezeték nélküli projektorok, átalakítók vagy szoftverek szükségességét. A találkozó résztvevői a KoiMeeter Insight View funkciójával megtekinthetik prezentációikat számítógépükön is. A KoiMeeter az intelligens AI funkciókat is integrálja, beleértve az audio feliratozást, a valós idejű fordítást és az AI zajcsökkentő funkciót, hogy a kommunikáció tiszta és érthető legyen. A találkozó rögzített felvételei közvetlenül tárolhatók a KoiMeeter-en további felhasználás céljából.

A KoiMeeter használható a Jabra 180 fokos kameráival és Bluetooth mikrofonjaival, valamint a Logitech kiválasztott kameráival. A szoftver jelenlegi verziója integrálja a hagyományos SIP videokonferencia-rendszert, a további felhőalapú konferencia megoldások integrálása fejlesztés alatt áll. A videokonferencia megoldás nagy kompatibilitása lehetővé teszi a különböző hívásmegoldásokkal rendelkező vállalkozások számára, hogy egyszerűen csatlakozhassanak a megbeszélésekre. A hamarosan megjelenő KoiMeeter mobil verziója még fejlesztés alatt áll, célja pedig megkönnyíteni a felhasználók csatlakozását bárhol és bármikor a mobilkészülékeik segítségével.


Forrás: QNAP