A Patriot bemutatta a Bit+ USB flash meghajtót

A PATRIOT Memory bemutatta legújabb USB 3.2 Gen 1 interfésszel rendelkező adathordozóját, a Bit+ USB flash meghajtót. A legújabb megoldás kihasználja a nagy sebességű USB 3.2 Gen 1 csatlakozás (10x gyorsabb, mint az USB 2.0) előnyeit a gyors adatátvitel érdekében PC-ken és laptopokon egyaránt.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A legújabb adathordozó a minőséget és a megbízhatóságot részesíti előnyben, így a felhasználók aggodalom nélkül tárolhatják rajtuk dokumentumaikat, fontos adataikat, kedvenc filmjeiket vagy éppen a legújabb játékokat is. A Bit+ áramvonalas kialakításának, fekete borításának és a mindössze 1,7 grammos súlyának köszönhetően egyszerűen használható megoldást kínál. A kompakt kialakítás révén, a pendrive biztonságban marad, bárhová is mész, ráadásul könnyedén elfér a zsebedben, a hátizsákodban vagy éppen a pénztárcádban. Vidd magaddal fájljaidat utazásaid során is!
Széleskörű kompatibilitás

A Patriot Bit+ meghajtót úgy tervezték, hogy a legújabb operációs rendszerrel és számítógépekkel is kompatibilis legyen. Csak egyszerűen csatlakoztasd és máris hozzáférhetsz a meghajtón tárolt fájlokhoz. Egyszerűen jelöld ki és húzd be a fájlokat a hordozható meghajtóra és dolgozz gyorsabban, produktívabban, mint korábban. A Patriot Bit+ adathordozó 2 éves garanciával érkezik és hosszantartó működést garantál.


Legfontosabb tulajdonságok:

  • Akár 256 GB kapacitás
  • USB 3.2 Gen 1 interfész (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
  • Könnyedén hordozható és tartós kialakítás
  • Mindössze 1,7 gramm súllyal rendelkezik
  • Védősapka nélküli kialakítás
  • plug & play funkció
  • 2 év garancia

További képek

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)