A OnePlus is bemutatta saját tévéjét

Már szinte mindegyik nagyobb okostelefon gyártó rendelkezik saját tévékészülékkel, így egyértelmű, hogy a OnePlus sem lóghat ki a sorból. A kínai vállalat ma Indiában mutatta be első saját televízióját a OnePlus Tv-t.

Weboldal készítés kedvező áron!

A OnePlus tévé minimalista dizájnt kapott, ami nagyon jól áll neki, szinte alig található az előlapon káva, egészen pontosan 95,7 százalékos kijelző/test arányt kapunk. Nincsenek rajta felesleges dolgok, így bármilyen szobába vagy helyiségbe tökéletesen illeszkedik.

A készülék hátoldala szintén letisztult, a csatlakozókat és portokat egy fedél rejti.


A termék egyik különlegessége az alulról előbújó hangszóró, ami akkor jön elő, hogyha bekapcsoljuk a tévét, majd eltűnik. Ez egy 50 wattos, nyolc hangszórós rendszer , amely a OnePlus szerint „szürreális térhatású hangzást” nyújt a Dolby Atmos támogatása révén.

Maga a kijelző egy 55(138,8cm) hüvelykes QLED panel, amely 4K(3840 x 2160) felbontásra képes, támogatja a Dolby Vision-t és a HDR10+-t. Lefedi az NTSC színtartomány 120%-át, a tökéletes képi világról pedig a Gamma color Magic chip gondoskodik, amely valós időben optimalizálja a képet. 

A tévén Android TV operációs rendszer fut, ami elég rendesen kibővíti a funciók listáját. A Play áruházból számtalan appot tölthetünk le, hozzáférünk az online streaming szolgáltatásokhoz, ezenfelül támogatott a Google Assistant is, amivel hangutasításokkal vezérelhetjük a tévét. Van Chromecast is amivel, egyszerűen tükrözhetjük telefonunk képernyőjét a televízióra, így könnyen és gyorsan tudjuk a telefonnal készített képeket és videókat megtekinteni.

A bemutató és a specifikáció alapján elmondható, hogy egy remek terméket készített a OnePlus megint, bár tegyük hozzá, hogy ők is kezdenek elszállni az árakkal, igen az árak, nézzük akkor mennyiért dobálják a OnePlus Tv-t. 

  • OnePlus TV Q1 körülbelül 1.000 USD (~307.000 Ft) - nincs motorikusan elúbújó hangszóró
  • OnePlus TV Q1 Pro körülbelül 1.400 USD (430.000 Ft) - van motorikusan előbújó hangszóró


90 Hz-es kijelző, triplalencsés hátlapi kamerarendszer, kedvező árazás - Íme a OnePlus 7T