A Microsoft készen áll a következő Xbox/PlayStation konzol háborúra

Ideje volt, hogy a Microsoft villantson valamit, és a sok csalódás és ígérgetés után most tényleg odatették magukat. A Microsoft 52 játékot jelentett be konzoljukra.

Weboldal készítés kedvező áron!
A Microsoft játékokért felelős vezetője Phil Spencer nem töltött sok időt a színpadon, de úgy gondolom az E3 nem is a beszéd helye, sokkal inkább a látványos játékelőzeteseké. Ezekből nem volt hiány, a Microsoft 52 játékot fog megjelentetni Xbox konzoljaira, köztük a  Halo Infinite , a Gears 5 , a Forza Horizon 4 és külső stúdiók játékait is: például a Fallout 76 és a Cyberpunk 2077-et. Míg Spencer hagyta, hogy a játékok bemutatója elvarázsolja a több mint 6000 embert, addig világossá vált, hogy a Microsoft készen áll csatába indulni a Sony ellen, és bizony ebben a csatában jelenleg a Sony igencsak fölénybe került.  
A vállalatnak sikerült, több külső stúdióval is megegyeznie, így nemcsak a Microsoft Studio játékai jelennek meg, hanem olyan nagyobb stúdiók termékei is, mint például az Undead Labs (State of Decay), Playground Games (Forza Horizon), Ninja Theory (Hellblade: Senua’s Sacrifice), Compulsion Games (We Happy Few). Ezek a fejlesztők csatlakoznak egy új stúdióhoz a The Initiative-hez, melynek székhelye Santa Monica, Kalifornia és Darrell Gallagher vezeti. A jövőben sokat várunk az Microsoft-tól, és reméljük minél több exkluzív játékkal fognak előrukkolni.