A Samsung egy új fülhallgatót is bemutathat a Galaxy S10 széria mellett.

Hirdetés

A Samsung február 20-án fogja bemutatni a Galaxy S10 szériába tartozó telefonjait, amelyről már szinte mindent megtudhattunk, a korábban kiszivárgott információknak köszönhetően. Az utóbbi hetekben több renderkép is napvilágot látott már az érkező készülékekről, amelyeknek egyikén a következő generációs füllhalgatójuk is látható, amit a Gear IconX utódjának szán a dél-koreai vállalat.

A megjelent képen egy Galaxy S10+ és a Galaxy Buds látható. Ha közelebbről megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a töltőn világít a zöld, töltést visszajelző fény. Ez arra utal, hogy a telefon várhatóan vezeték nélkül tudja majd tölteni a fülhallgatókat. A technológiát a Huawei is alkalmazta a Mate 20 Pro esetében, így logikus, hogy a nagy rivális Samsung is hasonló fejlesztést hajthatott végre zászlóshajója esetében.

A Galaxy Buds dizájnjáról sajnos nem kapunk pontosabb képet, de annyit jól láthatunk, hogy eltűnik a Gear IconX esetében látható szárnyasilleszték. Ez a fülhallgató fülben történő rögzítéséért felelt, azonban a Samsungnak ezzel kapcsolatban is tovább kellett lépnie, hiszen a konkurens cégek is elhagyták már ezt az eszközeikből.

A Samsung Galaxy Buds várhatóan 150 eurós (47.839 Ft) áron lesz majd megvásárolható, viszont a legfrissebb hírek szerint, a telefont előrendelők tartozékként meg fogják kapni az új fülhallgatót is.

Galaxy Watch Active: Megérkezett a specifikáció is

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.