A Facebook Lite appban már elérhető a sötét mód

A közösségi óriás általában a Lite appban teszi közzé legutoljára az újdonságokat, most azonban fordult a kocka.

Weboldal készítés kedvező áron!

Ahogy nemrég jeleztem a Facebook oldalunkon, én már javában a meglehetősen átszabott, új asztali nézetét bámulom a közösségi oldalnak. Az új kinézet aktiválását követően azonnal is kapcsoltam a várva várt sötét módot.

Érdekes, hogy a desktop nézet után nem a fő alkalmazás következett sorban, amelynél elérhetővé tették a sötét módot, hanem annak Lite változata, ugyanis pár napja megjelent ez az opció a gyengébb mobilokra szánt androidos appban. Ha Facebook Lite felhasználó vagy, akkor a jobb felső sarokban a három vonalas ikonra kattintva, görgess lefele egy kicsit, a sötét módnál koppints a csúszkára és voilá, a fehér háttér máris elsötétül.Ha esetleg nem jelenne meg neked a sötét mód funkció, akkor Google Play áruházban ellenőrizd, hogy az alkalmazás legfrissebb verziója fut-e a készülékeden. 

Update: Sokan jelezték, hogy hozzám hasonlóan, már nálunk is megjelent az új sötét mód funkció, de jópáraknál pedig még nem, ezért várhatóan szakaszosan végzik az opció aktiválását, szerver oldali updateről lehet szó. Beletelhet pár napba, mire mindenkinél aktiválódik.