90 Hz-es Super AMOLED kijelzővel érkezik a Realme X50 Pro

Kicsit több, mint egy hét van még a Realme legújabb csúcskészülékének érkezéséig.

ByTech YouTube csatorna

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a koronavírus-helyzet miatt idén elmarad a barcelonai Mobil Világkongresszus, ahol többek között a Realme is bemutatta volna legújabb 5G-s mobilját. Így végül egy online esemény keretein belül jelentik majd be az új zászlóst, egészen pontosan február 24-én, reggel 9:30-kor.

Az elmúlt hetekben érkezett már pár, Realme X50 Pro-val kapcsolatos információ. A Realme Europe pár nappal ezelőtti tweetjében, a hamarosan érkező készülék újabb tulajdonságáról rántották le a leplet. Az X50 Pro előlapján egy 90 Hz-es képfrissítéssel felvértezett Super AMOLED kijelző kap helyet.Korábban már kiderült, hogy a Realme X50 Pro működtetéséről a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora, a Snapdragon 865 fog gondoskodni. Már a Realme X2 Pro okostelefont is lenyűgöző, 50 wattos gyorstöltéssel látták el a kínaiak, azonban az új készülék esetében ezt is überelik, ugyanis a 65 wattos SuperDart töltést fogja támogatni. Akárcsak a Realme X50 5G, a Pro variáns is két szelfikamerát kap a megjelenítő kameravájatában, valamint a hátoldalára egy négylencsés kamerarendszer kerül fel.

Az RMX2071 kódnévre hallgató mobil már az AnTuTu-nál is járt tesztkörön. A benchmarking óriás megmérettetésén egy meglehetősen magas, 574.985 pontot ért a készülék teljesítménye. Az X50 Pro már előre telepített Realme UI rendszerrel érkezik.

Forrás: Twitter/Realme