A Huawei a hét elején végre lerántotta a leplet a Mate 20 széria zászlóshajó készülékeiről, melyekkel egyidőben debütált a gyártó legújabb Android főverzióra épülő EMUI 9.0 felülete is.

Hirdetés

A kínai gyártó a Weibo-n jelentette be, hogy elindítja az Android Pie-ra épülő EMUI 9.0 bétaprogramját. Megnevezték azt a 6 Huawei és 3 Honor készüléket is, melyek elsőként kapják meg a legújabb verziót.  Mind a 9 telefon motorházteteje alatt a trónról napokban leköszönő Kirin 970-es processzor lapul, nézzük is melyekről van szó:

A bétaprogramban résztvevők száma korlátozott, készülékenként 5.000 fő a limit. A jelentkezés előfeltétele, hogy a telefonunk a Beta app legújabb verzióját futtassa (innen letöltheted). Jelentkezni a személyes fülön, a csatlakozás projekthez menüpont alatt van lehetőség, amennyiben a készülékünk esélyes, akkor az “EMUI 9.0 beta test” programot kell látnunk, nálam sajnos még nem jelent meg (Mate 10 Pro).

 

UPDATE: A Huawei további 13 telefont és tabletet jelentett be, amelyek a második hullámban fognak részt venni az Android Pie bétaprogramban.

Forrás: Androidsoul.com

 

Jött egy Mate 20 a gamereknek is – Huawei Mate 20X

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.