A Smartisan tegnap jelentette be a Smartisan R1 okostelefonját, amely hatalmas, 1 TB-os UFS 2.1 flash belső tárhelyet kapott. Chang Cheng, a kínai közösségi médiában egy elképesztő hírt posztolt, méghozzá azt, hogy a Lenovo Z5 4 TB-os belső tárhellyel fog rendelkezni.

Hirdetés

Az alelnök pár napja egy telefon skiccet töltött fel a Weibo-ra, amelyről közben már kiderült, hogy a Lenovo Z5 okostelefon lesz. A készülék képernyő-test aránya 95 %-os lesz állítólag.

 

Chang Cheng, a mai bejegyzésévél még egy meghökkentő tulajdonságot árult el a készülékről, méghozzá azt, hogy egy 4 terabájtos belső tárhellyel szerelik fel. Ekkora tárhely több, mint elegendő. Hogy kicsit megfoghatóbbá tegyük, mekkora adatmennyiségről is beszélünk, 4 TB elegendő 1.000.000 db fénykép, 2000 db HD minőségű film, vagy 150.000 db veszteségmentes zene tárolására.

A hatalmas tárhelyen, a 95%-os képernyő-test arányon és a fém kereten kívül, tényszerűen nem sok mindent tudni még a készülékről. A pletykák a Helio P60-as processzort emlegetik, de mi inkább a Snapdragon 845-öt várjuk a Z5-be. A Lenovo mobil június 14-én kerül bemutatásra.

Készülőben a világ legjobb okostelefonja? Kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.

 

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.