2018 kétségkívül a notch éve volt az okostelefonok világában. Azonban úgy tűnik, hogy 2019-ben talán magunk mögött hagyhatjuk ezt a sok esetben nagyon zavaró megoldást.

Hirdetés

Az OPPO R19 már korábban is látható koncepciós képei, illetve a Samsung által néhány napja bejelentett Infinity-O kijelző panel alapján, már nem lehetünk messze a kijelzőbe épített előlapi kamerák korszakától. Tegnap egy, a Huawei-hez kötődő koncepciós kép is napvilágot látott, amely az OPPO és a Samsung megoldásához hasonló dizájnt mutat meg.

A Huawei koncepciós képén a kör alakú kamera kivágás helyett egy hangszórószerű részt láthatunk, amely a hangszóró mellett helyet adhat a szükséges érzékelőknek is. Azonban a kép alapján a kamera elhelyezése még egyáltalán nem tisztázott, hiszen a kijelzőből kivágott rész nem tűnik elég nagynak egy kamera elhelyezéséhez.

A Huawei ezidáig még nem erősítette meg az új dizájn valódiságát, így nem is tudhatjuk biztosan, hogy valaha megvalósulhat-e ilyen formában. Amennyiben viszont ez megtörténik, akkor akár arra is számíthatunk, hogy a P30 ehhez hasonló kialakítással kerülhet majd forgalomba 2019 első felében.

A Huawei már javában dolgozik a Kirin 990-en

 

 

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.