144 Hz-es kijelzővel érkezik a Lenovo Legion

Újabb hírek érkeztek a Lenovo hamarosan debütáló első gamer telefonjáról.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A Lenovo Legion július 22-én kerül majd bemutatásra a nagyérdemű előtt. Az utóbbi időben megszaporodtak a pletykák és a gyártó által elhintett infómorzsák, megint érkezett egy kisebb ilyen csomag.

Az alábbi két kép elég sok mindent elárul a hamarosan érkező készülékről. A Lenovo Legion egyik nagy érdekessége lesz az egyelőre ismeretlen méretű megjelenítő, amit 144 Hz-es képfrissítéssel, valamint 270 Hz-es érintésérzékenységgel vérteznek fel.

A gamereknek szánt mobil burkolata alatt a Snapdragon 865 rendszerchip fog gondoskodni a készülék működtetéséről, minimum 6 GB LPDDR5 RAM és 128 GB UFS 3.0 háttértár társaságában. Korábban utaltak már arra, hogy lesz egy Pro modell is, amelybe a Snapdragon 865+ processzor, 16 GB RAM, illetve, 512 GB belső tárhely kerül.


Bal oldali kép a Lenovo Weibo oldaláról, míg a jobb oldali a Sparrow News által kiszivárogtatott képernyővideóból származik


A ZIUI 12 rendszerre épülő Legion OS (Android 10 alapokon) kerül előre telepítésre az újdonságra, amit egyébként egy 5.000 mAh kapacitású akkumulátor fog ellátni energiával. A Lenovo többszöri állítása szerint és a fentebb látható képernyőkép is arról árulkodik, hogy a Legion 90 wattos gyorstöltést fog támogatni.
(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)