120 Hz-es kijelzővel és IP68-as besorolással érkezik a Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Egyre több a pletyka a "liteosított" Galaxy S20 körül.

Weboldal készítés kedvező áron!

A múlt hónapban beszéltek arról először, hogy a dél-koreai gyártó gőzerővel dolgozik a Galaxy S20 Lite változatán, amelyről eddig azt állították, hogy októberben érkezik majd a piacra. A készülék a napokban Geekbench teszten is járt, méghozzá egy 6 GB RAM-mal és Snapdragon 865 processzorral a motorházteteje alatt.

A januárban bemutatott Galaxy S10 Lite egyáltalán nem volt hű a Lite megnevezéshez, ugyanis gyakorlatilag felsőkategóriás hardver került a készülékbe. Hasonló várható a legfrissebb generáció készülő, valamivel szerényebb változatától, amelyről az a hír járja, hogy elhagyja a nem hozzá illő elnevezést és végül Galaxy S20 Fan Edition névvel mutatkozhat majd be. Ezt az információt a népszerű leaker, Ice Universe szellőztette meg legújabb tweetjében és még azt is hozzátette, hogy az új mobil előlapjára egy 120 Hz-es képfrissítéssel felvértezett megjelenítő kerül, a szelfikamera pedig egy 3,3 mm-es átmérőjű kameralyukban kap majd helyet.


Galaxy S20


Továbbá Ice Universe állítása szerint az IP68-as besorolástól sem esik el a készülék, valamint ő is megerősítette a Snapdragon 865 csúcsprocesszor jelenlétét (egyes piacokon a szokásos módon Exynos SoC-cal szerelt változat várható). A Galaxy S20 Fan Edition a harmadik negyedévben mutatkozhat majd be, méghozzá a legvalószínűbb hónap erre az eseményre a december.

A SamMobile is közzétett egy érdekes infót a hamarosan érkező újdonsággal kapcsolatban, többek között azt, hogy a hátlapra főkameraként az 50 megapixeles ISOCELL GN1 érzékelő kerülhet.


Forrás: Twitter/Ice Universe, SamMobile