Rákapcsol rendesen a kínai viselhető eszköz gyártó.

Hirdetés

Itthon is rendkívül népszerűek a különböző Amazfit okosórák és okoskarkötők, köszönhetően annak, hogy igencsak jó ár/érték arányú eszközökkel rukkol elő rendre a Huami. A kínai gyártó a napokban sajtóközleményben számolt be arról, hogy 10 új Amazfit okosórát tervez piacra dobni a következő hónapokban.

Az új eszközök árcéduláit a 300 és 2000 jüan közötti (12.000 – 82.000 ft) ársávba lövi majd be a Huami. A portfóliónak valószínű része a múlt héten bemutatott Amazfit Verge Lite is. A soron következő okosóráról is van már hírünk, mégpedig az, hogy június 11-én mutatják majd be, a működtetéséről egy Snapdragon 3100 rendszerchip fog gondoskodni, és még azt is tudni, hogy eSIM-es lesz. A nevére viszont még nem derült fény ezidáig. UPDATE: Amazfit Verge 2 lesz az.

Biztosra vehető, hogy jön a nagy népszerűségnek örvendő Amazfit Bip utódja is, ugyanis az A1806 modellszámú BIP 2 tavaly decemberben, míg az A1805 jelzésű eszköz idén januárban már megkapta a Bluetooth tanúsítványát.

Az Amazfit Bip-en kívül érkezhet a Stratos és a Verge utódja is. A Huami beszámolója szerint a vállalat az idei első negyedévben 62 %-os növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest.

20 napig bírja az új Amazfit Verge Lite

Forrás: Amazfit

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.