Október legjobb Androidos alkalmazásai után, nézzük most a legjobb játékokat.

Hirdetés

 

AntVentor

Az AntVentor egy puzzle-kalandjáték. Főszereplőnk egy hangya, akivel helyszínről helyszínre kell vándorolnunk, közben tárgyakat szedhetünk fel, amelyek segédkeznek a rejtvények megoldásában. Remek történet, átlagos grafika és egyszerű, de szórakoztató játékmenet a játék további jellemzői.

Ár: 699 FT

 

Badland Brawl

A Badland Brawl egy párbaj játék, a népszerű Badland platformerek fejlesztőitől. A karakterünk és az ellenfelünk a híd két végén találhatóak, ahol egy-egy toronyban foglalnak helyet. Feladatunk pedig az, hogy különböző fegyverek segítségével kiüssük ellenfelünk alól a tornyát. Hasonlít a Clash Royale-ra, azonban annál egyszerűbb játékmenettel rendelkezik. Rendezhetünk online 1v1 vagy 2v2 meccseket is.

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

 

Chroniric XIX

A Chroniric XIX egy szöveges kalandjáték, szórakoztató játékmenettel. A játékban döntéseinkre van bízva a történet alakulása, összesen háromféle befejezéshez lyukadhatunk ki. Megtalálhatóak benne különböző puzzle elemek, 40 achievement és egyéb apróságok.

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

 

Dagalia Lost

A Dagalia Lost a Nintendo legújabb akció RPG játéka. Hack-and-slash mechanikát kapott, tisztességes narratív történettel. A játékban 60 karaktert találunk, valamint átlag feletti hangzásvilágot, számtalan eseményt és történeti küldetést.

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

 

Harvest Moon: Light of Hope

A játék a teljes PC-s verzió Androidra átportolt változata. A farmos menedzserjátékban földet művelhetünk, növényeket termeszthetünk, állatokat tenyészthetünk, az ebből befolyt pénzből pedig egyre jobbá fejleszthetjük farmunkat.

Ár: 5.199 FT

 

Nézd meg a 10 legjobb októberi Android appot is!

 

Hooky Crook

A Hooky Crook egy szórakoztató macskás platformer játék, 84 teljesen egyedi pályával. Minden egyes pályán megdönthetjük a saját rekordunkat. Teljes offline támogatással bír. Egy macskával kell úgy túljutnunk adott pályán, hogy az akadályokat és halálos elemeket kikerüljük.

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

 

Marenian Tavern Story

A Marenian Tavern Story egy JRPG, a Kemco fejlesztőitől, akik már elég jártasak ebben a műfajban. Patty családja nagy adósságba kerül, feladatunk, hogy egy sikeres tavernát építsünk fel és üzemeltessük azt. Ami nem lesz olyan egyszerű, ugyanis az alapanyagokat harcok és kalandok árán szerezhetjük be. A játéknak van egy trial, illetve egy fizetős változata is.

Ár: Ingyenes trial, alkalmazáson belüli vásárlások / Prémium: 2.000 FT

 

Monster Hunter Stories

A Monster Hunter Stories egy RPG játék, folyamatos csatározásról, szörnyek levadászásáról szól és gyönyörű grafikát kapott. Sokat kell barangolnunk, ezalatt gyűjtögethetünk, körökre osztott harcokban vehetünk részt, szörnyeket szelídíthetünk meg. A játéknak van egy demó verziója is, ami az első küldetést tartalmazza, amely alapján már el tudjuk dönteni, hogy megéri-e azt az 5.000 forintot a teljes verzió.

Ár: Ingyenes demó, a teljes verzió 5.090 FT

 

NBA 2K19

Az NBA 2K19 a 2K kosaras játékának legújabb része, a konzolos verzió egyszerűsített változata. Tisztességes grafika és realisztikus játékmenet jellemzi. Megtaláljuk benne a vadonatúj sztori módot, de természetesen a karrier mód sem maradhatott ki a játékból, úgy ahogy az NBA legtöbb ismert csapata és játékosa sem.

Ár: 2.799 FT

 

Reigns: Game of Thrones

A Reigns: Game of Thrones a népszerű Reigns franchise harmadik játéka. A Tinderes mechanikával rendelkező szöveges szerepjátékban ezúttal a Trónok harca világát ismerhetjük meg, ahol a történetet mi irányíthatjuk. A Trónok harca fanoknak kötelező. 😀

Ár: 1.490 FT

 

10 legjobb új Android játék szeptemberben

 

 

 

Android Authority nyomán

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.