10 legjobb új Android játék novemberben

Nézzük november hónap legjobb Androidos játékait.

ByTech YouTube csatorna

Air Combat Pilot

Az Air Combat Pilot egy második világháborús légi harci játék. Feladatunk, hogy felszálljunk a gépünkkel, elvégezzük a küldetést, majd visszatérjünk a bázisra. Összesen 40 küldetést és 160 teljesítendő célt tudunk abszolválni a játékmenet során, de van bóklászós mód is, ahol gyakorolhatjuk a repülést.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Assassin's Creed Rebellion

Assassin's Creed játékokból már Dunát lehetne rekeszteni. Itt a legújabb rész, amely egy stratégiai RPG. A Rebellion a 15. századi inkvizícióval tarkított Spanyolországba kalauzol vissza minket, ahol ki kell építenünk saját főhadiszállásunkat, feladatunk pedig egy lázadás szítása a templomosok és maga a rendszer ellen. A játék alapja tehát a templomosok és az aszaszinok ősi idők óta tartó küzdelme, ami még a mi korunkban is tart, ahol egy Animus nevű géppel képesek őseik bőrébe bújva megváltoztatni a múltat. Több, mint 40 aszaszin közül választhatunk, amelyből 20 karakter teljesen az új részhez lett kitalálva. A küldetések során három aszaszint küldhetünk harcba, de itt sem mindegy kiket, ugyanis a három leginkább együttműködni képes karaktert érdemes kiválasztanunk.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Ghostbusters World

A Ghostbusters World egyfajta Pokemon GO klón a Four Thirty Three fejlesztőitől. A kiterjesztett valóság alapú játékot a Szellemírtók c. film ihlette, klasszikus karaktereket, boss harcokat és PvP küzdelmeket is tartalmaz. Meglehetősen meríti az akkumulátort, mivel a GPS-t és a kamerát is használja játék közben.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Kingdom Rush Vegance

Megérkezett a Kingdom Rush sorozat legújabb része, a Vegance. A tower defense stílusú játék lényege, hogy minden egyes pályán meg kell akadályoznunk, hogy a gonosz varázsló és serege bejusson a bázisunkra. A karaktereket tekintve 9 bitang erős hős és 35 halálos ellenfél található a játékban.
Ár: 1.790 FT, alkalmazáson belüli vásárlások  

Old School RuneScape

Megérkezett Androidra a legendás MMORPG, a RuneScape. A játék szabadon játszható, azonban opcionálisan előfizethetünk az extra tartalmakért (több küldetés, több skill).
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

RWBY: Amity Arena

Az Amity Arena a Clash Royale kiköpött mása, egyébként pedig az RWBY anime szolgál a játék alapjául. Aréna alapú harcokat kínál a széria ismert karaktereivel. AI irányított vagy valós játékosok ellen egyaránt megküzdhetünk.
Ár: Ingyenes  

SIMULACRA: Pipe Dreams

A Pipe Dreams a Simulacra-franchise új játéka, ahol a döntéseink befolyásolják a történet alakulását. A főszereplő Teddy, aki elfelejt néhány nagyon fontos dolgot, mert teljesen beszippantották a videojátékok. A feladatunk hogy a nyomok alapján kiderítsük mi Teddy küldetése.
Ár: Ingyenes  

Shining Force Classic

A Shining Force egy klasszikus stratégiai RPG a SEGA Genesis korából. A SEGA Forever sorozatnak köszönhetően a teljes trilógia elérhető mobilra, tehát ez mindhárom Shining Force játék Androidra portolt változatát tartalmazza. A fanatikusoknak kötelező, azonban mielőtt beruháznánk a fizetős, reklámmentes változatra, mindenképp próbáljátok ki az ingyeneset. Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Teslagrad

A Teslagrad egy remek 2D-s puzzle platformer. Feladatunk, hogy megmentsük Elektropia királyságát úgy, hogy átvesszük az irányítást az elektromosság felett és az erre épülő fejtörőket megoldjuk. Ugyan elég magas az ára, de rendkívül jó élmény vele játszani, rengeteg fejtörőt és főellenfelet tartalmaz a játék.
Ár: 2.190 FT  

Trivia Crack 2

Debütált a Trivia Crack legújabb része is novemberben. A kvízjáték több, mint 100.000 kérdést tartalmaz és 20-nál is több nyelvet támogat. Felhasználók által feltett kérdésekbe is belefuthatunk. Nem sokban különbözik az előd Trivia Crack-től, azonban pár szempontból mégis egyedivé válik a második rész. Mindenképpen érdemes kipróbálni. Ár: Ingyenes  

10 legjobb új Android játék októberben