10 legjobb új Android játék márciusban

A februári összeállítás után nézzük meg mik a legjobb játékok, melyek az elmúlt hónapban kerültek fel a Google Play áruházba. Nagyon erős felhozatal jött össze márciusban, olyan nagyágyúk érkeztek, mint a PUBG Mobile, The Sims Mobile, vagy a TEKKEN.

Weboldal készítés kedvező áron!
 

ChronoBlade

A ChronoBlade egy oldalnázetes akció-RPG játék, amely körülbelül 30 különböző támadással, történettel, összetett harcrendszerrel rendelkezik. A játékban négy karakter közül választhatunk, amelyek eltérő tulajdonságokkal rendeleznek. Akár még PvP módban is játszhatunk.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás  

Cytus II

A Cytus II egy különleges, futurisztikus hatásokat felvonultató ritmusjáték, Asir, az ismert zenész írt zenéket a játékhoz. A játékban összesen 60 dalt tapogathatunk végig ujjainkkal, és közben megismerhetjük a remek történetet. Az első 30 dalhoz juthatunk hozzá a játék megvásárlásával, alkalmazáson belüli vásárlással pedig felszabadíthatjuk a többi számot is.
  Ár: 599 Ft, alkalmazáson belüli vásárlás  

Florence

A Monument Valley vezető dizájnere is közreműködött a játék megalkotásában. A játék egy fiatal lány történetét meséli el nekünk az első lángoló szerelemről, a felemelkedéstől kezdve a bukásig követhetjük nyomon a történteket. Kis mértékben beleavatkozhatunk a sztori alakulásába, fejtörőket oldhatunk meg, és felidézhetjük tinédzserkorunk legszebb nyarait, valamint az első szerelem időszakát.
  Ár: 790 Ft  

My Tamagotchi Forever

Az okostelefonok előtt elképesztő népszerűségnek örvendett a kis zsebben hordható eszköz. A Bandai Namco úgy döntött, hogy feltámasztja a legendás játékot, méghozzá mobilos játék formájában. Fél hónap alatt, már 500.000+ letöltésnél jár a Google Play áruházban. Gondozhatjuk a saját Tamagotchi karakterünket, testreszabhatjuk, különféle mini-játékokat és AR játékokat is tartalmaz.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás  

Part Time UFO

A Part Time UFO egy szórakoztató puzzle-kaland játék. Egy kis UFO karaktert kell irányítanunk és elvégezni vele a legkülönfélébb munkákat. A játék számos rejtvényt, küldetést és mini-játékot tartalmaz.  Például ételt szervírozhatunk, teherautóról pakolhatunk le, tánctanárkodhatunk. Ezekért cserében pénzt, új képességeket, skineket kapunk.
  Ár: 1.490 Ft  

Nézd meg a 10 legjobb márciusi APP-ot is!

 

PUBG Mobile

A PUBG-t nem nagyon kell bemutatni senkinek sem, hiszen az egyik legnépszerűbb Battle Royale játék manapság. A Tencent jóvoltából végre Androidra is megérkezett a hivatalos mobilos PUBG. A játék során 99 másik emberrel együtt ledobnak egy szigetre, ott keresnünk kell fegyvereket, felszereléseket és harcolnunk kell a végső győzelemért. A mobilos verzió meglepően jól működik, ésszerű FPS mechanikával rendelkezik, az irányítás megszokásához azért kell egy kis idő.
Ár: Ingyenes  

Shadowgun Legends

A Shadowgun Legends egy Destiny-szerű futurisztikus FPS játék. Több, mint 200 küldetést vihetünk végig az egyjátékos módban, de rendelkezik multiplayer móddal is. Több, mint 600 fegyver található a játékban.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

Siege of Dragonspear

A legendás szerepjáték önállóan futtatható verziója megérkezett Androidra is. Több mint 25 órára elegendő játékmenettel rendelkezik. Az új sztori mellé új helyszínek, valamint újabb karakterek is járnak.
  Ár: 3.790 Ft  

The Sims Mobile

A The Sims Mobile nagyban hasonlít a PC-s, MAC-es, és a konzolos verzióhoz, simeket hozhatunk létre, terelgethetjük az életüket, mindennapjaikat, házakat építhetünk. Emellett részt vehetünk speciális napi eseményekben is.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás  

TEKKEN

A játékban olyan brutál sztorit pakoltak össze, hogy hozza a konzolos verzió színvonalát. A játékmenet nem hozza azt a színvonalat, de teljesen rendben van. Online küzdelmeket is folytathatunk.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás      

Ez is érdekelhet

  AndroidAuthority nyomán