10 legjobb új Android játék májusban

Hónapról hónapra egyre jobb játékok érkeznek. Nézzük a május hónap legjobbjait.

Weboldal készítés kedvező áron!
 

Animal Super Squad

Az Animal Super Squad egy oldalnézetes ügyességi játék, amely a reflexeinket is próbára teszi. A kis csirkével néha egy járgányban ülve, kerekeken egyensúlyozva, vagy épp ide-oda repkedve kell leküzdeni a különböző akadályokat.
Ár: 1.499 FT  

DISTRAINT: Deluxe Edition

A DISTRAINT: Deluxe Edition egy pszicho-thriller játék, az eredeti Distraint remake-je. Ez a verzió jobb színvilágot, jobb hangminőséget, valamint jobb vezérlést kapott. A hátránya az, hogy rövid, körülbelül 3-4 óra alatt ki is lehet játszani.
Ár: 1.499 FT  

Dungeon Hunter Champions

A Dungeon Hunter Champions, a népszerű Gameloft sorozat következő része, valójában egy MOBA játék. Tartalmaz 5v5 módot, online PvP-t, több mint 250 összegyüjthető hőst, klánokat,ranglistát és még sok egyéb mást. A játékban találhatók még apróbb hibák, de jó fogadtatásban részesült.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Harry Potter: Hogwarts Mystery

A Harry Potter: Hogwarts Mystery játékban a saját varázslótanoncunkat indíthatjuk el a Roxfortban, a 80-as években. A legfontosabb feladatunk, hogy órákra járjunk, barátokra tegyünk szert és varázslatokat tanuljunk, például Dumbledore vagy McGalagony-tól (A filmben megismert eredeti szinkronhangokat kaptak).  Az a baj, hogy a játék erősen alkalmazáson belüli vásárlás orientált. De a történet és a tevékenységek érdekesek és szórakoztatóak.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Homo Machina

A Homo Machina egy új, érdekes puzzle játék, amelyben a az ügyességi feladványok megoldásával egy emberi test belsejében "utazunk". A játékot az avantgárd tudós, Fritz Kahn ihlette. A tudós őrült rajzokkal ábrázolta az emberi testet, mintha az egy jól működő gyár lenne, ahol minden egységnek megvan a maga feladata, és csak akkor működik jól a szervezet, ha a munkások megfelelően dolgoznak.
Ár: 1.099 FT  

Nézd meg a 10 legjobb májusi Androidos APP-ot is!

 

Jurassic World Alive

A Jurassic World Alive egy új AR játék, amely hasonlít a Pokemon Go-hoz, csak itt dinoszauruszokat gyűjthetünk, a DNS minták keresztezésével pedig hibrid őslényeket is létrehozhatunk. Valamint még annyiban különbözik a Pokemon Go-tól, hogy itt nem szükséges elhagyni otthonunkat, hanem egy játékbeli drónt is elküldhetünk, hogy a közeli DNS-eket begyűjtse nekünk.  A játék egy rendkívül szokatlan, havi 10 dolláros előfizetési lehetőséget tartalmaz, a szokásos freemeim modell helyett.
Ár: Ingyenes/10 dollár havonta  

Paladin Strike

A Paladin Strike egy újabb MOBA játék. Megtalálható benne a Siege, de kiegészül egy új játékmóddal is ez a játék, avagy a Summons-szal. A csata itt is először egy terület elfoglalásáért folyik, de a megszokott kocsi helyett egy gólemszerű lény jelenik meg, amely segít végighaladni a pályán az ellenség területe felé. A segítség márpedig elfér, hisz nem csak az ellenséges csapat, hanem tornyok is állják utatokat, melyeket szükséges elpusztítani a cél, vagyis az ellenség területének elfoglalása érdekében. A pálya három különböző pontját lehet elfoglalni.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

RBI Baseball 2018

Az RBI Baseball 18 az MLB (Majos League Baseball) mobil baseballjáték legújabb, 2018-as része. A játék szép grafikával rendelkezik, tartalmazza az összes MLB csapatot, a hivatalos keretével együtt. A tavalyi játék csalódást okozott, azonban az új rész úgy tűnik, hogy jól sikeredett. Ár: 2.199 FT  

Sago Mini Apartment

A Sago Mini Apartment egy új gyerekeknek készült játék. Számos gyermekbarát mini-játékkal rendelkezik, mint például különböző koordinációs játékok, zenei, főzős, konditermes vagy éppen növény nevelős.
Ár: 600 FT  

Still Here

A Still Here egy szórakoztató puzzle-kaland játék, platformer elemekkel. Pip vagy másik két választható karakterrel fedezhetjük fel a 15 különböző helyszínt, meg kell oldanunk különböző feladványokat, valamint csatlakozhatunk különböző NPC karakterekhez. Minden szintnek van egy saját küldetése, követnünk kell a játék történetét. Nem túl nehéz játék, de mindenesetre szórakoztató.
Ár: Ingyenes  

Ez is érdekelhet

  AndroidAuthority nyomán