Ismét eltelt egy hónap, számos remek Androidos játék került fel a Google Play áruházba júliusban, nézzük ezek közül a 10 legjobbakat.

Hirdetés

Alto’s Odyssey

Az Alto’s Odyssey az egyik legnagyobb időgyilkos játék 2018-ból. Számos akadály leküzdésével kell teljesítenünk a pályákat (180 küldetés). A sorozat első részének havas pályája helyett, immáron homokon kell “snowboardoznunk”. A játék számos új pályelemet kapott, valamint az érme gyűjtés és a fejlesztés itt is a rendelkezésünkre áll.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

Asphalt 9: Legends

Megérkezett az Asphalt sorozat kilencedik része is. A 2013-ban kiadott Asphalt 8-hoz képest nagy javulás történt a grafika terén. Számos új járművet és effektet kapott a játék, valamint a többjátékos móddal akár hét játékossal is együtt játszhatunk.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

Brawl Stars

A Brawl Stars a Supercell legújabb játéka. Ez egy szép kis battle royale és MOBA hibrid. Persze ne számítsunk olyan grafikára, mint a  mobilos PUBG vagy Fortnite esetében, mindenesetre szórakoztató. Egy- és többjátékos móddal is rendelkezilk. A játékról már korábban írtunk.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

Epic Skater 2

Az Epic Skater 2 egy új,  átlag feletti gördeszkás játék. A játékmenet egészen kreatív, a grafika lehetne egy kicsit jobb, de összességében élvezhető. Tartalmaz egy csomó felszerelést, trükköt, valamint karrier módot is.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

Faraway 3: Arctic Escape

A Faraway 3: Arctic Escape a puzzle játék franchise harmadik része. A játék, a második rész helyszínéül szolgáló dzsungelből a sarkvidékre költözik, ahol 18 szinten kell megoldanunk az érdekes fejtörőket, amelyek teljesítésével új helyeket is felfedezhetünk.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

Life is Strange

A Life is Strange, a Square Enix népszerű konzolos játékának Androidra portolt változata. A játék kapott érintőképernyő és kontroller támogatást is egyaránt. Egy fiatal lány, Max Caulfield és barátja, Chloe nyomozását követhetjük végig. Egy évekkel korábban nyoma veszett diák ügyének rejtélyeit próbálják megfejteni. Az első rész teljesen ingyenes, azonban a maradék négy részért fizetni kell.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

Pokémon Quest

A Pokémon Quest egy hivatalos Pokémon játék, amely a Nintendo Switch-re is elérhető. Tumblecube szigetét fedezhetjük fel, ahol menedzselhetjük a bázisunkat, lootolhatunk, és persze gyüjtögethetjük a pokémonokat. A játék fő célja, hogy száműzzük a vad lényeket a szigetről. Összesen 12 helyszín vár ránk, helyszínenként több pályával.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx2

A SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx2 egy japán szerepjáték. Korábban kizárólag Japánban volt elérhető, azonban a Sega és az Atlus-nak köszönhetően elérhetővé vált világszerte, angol nyelven. Több, mint 100 démont állíthatunk magunk mellé. A PvP módban a Pokemon GO-hoz hasonlóan kiterjesztett valóságban mérkőzhetünk meg.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

The Walking Dead: Our World

A The Walking Dead: Our World egy zombis AR-játék. A kiterjesztett valóságnak köszönhetően a saját környezetünkben gyilkolászhatjuk a zombi hordákat, ezáltal teljesíthetjük a küldetéseket, erőforrást és különböző eszközöket gyűjtögethetünk.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

World of Tennis: Roaring ’20s

A World of Tennis: Roaring ’20s egy új tenisz játék, amely az 1920-as években játszódik és teljes mértékben hozza azt a feelinget, a karakterek, a ruházat, illetve a helyszínek is. A játék tartalmaz online módot, hét karaktert, ranglistákat és egyebeket. Hirdetéseket is tartalmaz, azonban nem tolja az arcunkba ha kell, ha nem. A mérkőzések végén plusz pontot és xp-t szerezhetünk azzal, ha megnézünk egy-egy hirdetést. Összességében szerintem nagyon jó játék, egy kicsit magába is szippantott.

Ár: Ingyenes, alkamazáson belüli vásárlások

 

10 legjobb új Android játék júniusban

 

 

 

 

 

AndroidAuthority nyomán

Kiemelt kép: Google

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.