10 legjobb új Android játék februárban

ByTech YouTube csatorna
  A januári összeállítás után nézzük meg mik a legjobb játékok, melyek az elmúlt hónapban kerültek fel a Google Play áruházba.  

Dandara

A Dandara egy különleges pixel art grafikával rendelkező, a klasszikus metroidvania műfaj alapjaira építkező nyitott világú platformer. A szokásos ide-oda ugrálás és lövöldözés mellett hősünk meg tud tapadni a platformokon, akár fejtetőn is, illetve célzottan lőhet ellenfeleire. Ár: 4 699 FT  

DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA

A Dissidia Final Fantasy Opera Omnia játékban lehetőségünk nyílik megismerni a széria egy újabb oldalát, a játék a közösségi RPG-k sajátosságait képviseli, körökre osztott harcrendszerrel és többféle multiplayer móddal.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

EARTH WARS

A Space Ape Games játéka, az Earth Wars egy oldalnézetes akciójáték, amely Nintendo Switch-en jelent meg először. A grafika kicsit a képregényekre hasonlít. A hack and slash alapú játékban 2020-ba utazhatunk azért, hogy rengeteg különféle fegyverekkel harcoljunk, a hordákban ránk támadó idegen lényekkel.
Ár: 1 399 FT  

Final Fantasy XV: Pocket Edition

Végre mobilon is megjelent az utóbbi évek egyik legjobb japán szerepjátéka. A játék tartalmazza az egész történetet és a Final Fantasy XV konzolos verziójának néhány extra elemét, de természetesen a grafika és a játékmenet egy kicsit visszafogottabb. A játék első fejezete ingyenes, a többi eléréséért fizetnünk kell.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Flippy

A Flippy egy árkádjáték, amiben a cél az, hogy megelőzzük a többi futót és közben kikerüljük az akadályokat. A játékban vannak különböző küldetések, viszonylag egyszerű játékmenet, egyszerű grafika és élénk színek jellemzik. Ez nem feltétlenül a legmélyebb játék, de pár perces unaloműzőnek teljesen megfelel. Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Game Dev Tycoon

A Game Dev Tycoon a PC-s verzió átportolt változata. Ebben az üzleti szimulációs játékban saját játékfejlesztő vállalkozásodat kell beindítanod a 80-as években. Készíts bestseller játékokat, virágoztasd fel a vállalkozást új technológiák kifejlesztésével, és dolgozz ki új játéktípusokat. Válj piacvezetővé, és szerezz rajongókat világszerte.
  Ár: 1 790 FT  

Hockey Nations 18

A Hockey Nations 18 a téli olimpia egyfajta promóciós játéka. Különböző csapatokat találhatóak a játékban a világ minden tájáról. Különböző játékmódok, rendes grafika és viszonylag egyszerű játékmenet jellemzi. Nem egy tökéletes játék, de a hokis játékok viszonylag ritkák mobilon, legtöbbjük csak egy jégkorong témájú szimulációs játék, itt viszont rendesen játszhatunk. Online multiplayer móddal is rendelkezik. Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Onmyoji

Az Onmyoji egy stratégiai RPG játék, olyan karaktereket gyűjthetünk, mint a legtöbb ilyen jellegű játékban. Ezek után szembenézhetünk más játékosokkal az online multiplayer harcban. A játék remek hangzásvilággal rendelkezik, valamint turn-by-turn harcmenetet, raid boss-okat, és remek történetvonalat tartalmaz.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Street Fighter IV Champion Edition

A játékban 32 karakterből választhatunk. A játékban van head-to-head (WiFi-n keresztül), egy- illetve többjátékos mód is, valamint négy nehézségű szint közül választhatunk.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

The X-Files: Deep State

A játékosok egy FBI ügynök szerepében tárgyak, nyomok, bizonyítékok keresésével, fejtörők megoldásával, valamint dialógusokon keresztül vizsgálódhatnak rejtélyes gyilkosságok helyszínein.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások AndroidAuthority nyomán   http://bytech.hu/10-legjobb-uj-android-jatek-januarban