10 legjobb új Android játék áprilisban

A múlt havi PUBG, Florence, Tamagotchi, The Sims Mobile, stb. megjelenések után, nézzük április hónap legjobb Androidos játékait.

NoteWall.hu
 

The Cat in the Hat Builds That

A The Cat in the Hat Builds That egy új, gyerekeknek szóló játék a PBS Kids-től. Egyszerre szórakoztató és oktató, mint a legtöbb gyerekjáték. Három mini-játékot, különféle eszközöket és jegyzeteket tartalmaz a szülők számára, hogy a játék szórakoztatóbb és az oktatás szempontjából hatékonyabb legyen. Ár: Ingyenes  

DanMachi: Memoria Freese

A DanMachi: Memoria Freese egy mobil RPG játék, melynek alapja a DanMachi anime. A játékban a szereplők az animéből megszokott eredeti hangjai szólalnak  meg, exkluzív történetet, PvP csatákat, remek grafikát és sok egyáb mást tartalmaz.
  Ár: Ingyenes  

Destiny Warfare

A Destiny Warfare egy új PvP lövöldözős játék, melyet nyilvánvalóan a népszerű Destiny franchise ihlette. Kizárólag csak PvP harcot kínál különféle játékmódokban. Egyéni játékokat is tartalmaz, ami ritka egy PvP profilú játék esetén. Remek grafikával és egyszerű irányíthatósggal rendelkezik. A fejlesztők megerősítették, hogy a következő frissítéssel kontroller támogatást is kap.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

FishingStrike

FishingStrike egy halászati ​​játék. A játék segítségével különböző helyeken halászhatunk, és a grafikája is elég  jó, valamint rendelkezik VR és AR elemekkel is. A játék jól játszható, a mechanikája egyszerűen megtanulható.
Ár: Ingyenes  

Friday the 13th: Killer Puzzle

Ez egy horror-puzzle játék, melyet a fejlesztők - nevéhez hűen - április 13-án pénteken indították el. Több, mint 100 rejtvényt tartalmaz, 8 epizódon keresztül.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Nézd meg a 10 legjobb áprilisi APP-ot is!

 

GET HER BACK: A Journey To The Creature Island

Ez a rendkívűl hosszú nevű játék egy retro akció platformjáték. A játék 20 szintet, 33 achievementet, 60 célt és frissíthető fegyvereket tartalmaz.
Ár: 590 Ft  

JYDGE

A JYDGE egy új, futurisztikus shooter. A játékosok szinteket léphetnek a gonosz elpusztítása és a bűnözés leállítása érdekében. A játék jellemzője a különböző játékstílusok mechanikája. Ezenkívül a választott karakterünket különféle tárgyakkal, fegyver módosításokkal és egyebekkel dobhatjuk fel. A fejlesztők több mint egymilliárd konfigurációval büszkélkedhetnek.
  Ár: 3.099 Ft  

Pocket Knights 2

A Pocket Knights 2 egy új hack-and-slash RPG. Kiválasztunk egy karaktert, összegyűjtjük a különböző felszereléseket, és harcolhatunk a rosszfiúkkal. Továbbá tartalmaz PvP harcot, több mint 100 hőst és még sok mást. A játék egy kicsit pay-to-win, azonban szórakoztató, amíg el nem éri azt a pontot.
  Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások  

Returner 77

A Returner 77 egy 3D puzzle kalandjáték. Egy idegen űrhajón ébredünk fel, emlékeinktől megfosztva, a cél pedig, hogy kiderítsük mi történt velünk, és miként juthatunk haza. A haladás érdekében meg kell oldalnunk a rejtélyeket. A játékot tisztességes vezérlés jellemzi, tartalmaz vágott jeleneteket is.
  Ár: 1.890 Ft  

The Room: Old Sins

A főszereplő egy tehetséges feltaláló és a felesége, akik rejtélyes módon eltűnnek. A feladatunk pedig, hogy otthonukat átkutatva megtaláljuk őket. A jelek a ház padlására vezetnek, egy régi és különös babaházhoz. Bonyolult rejtvények, szép grafika és egyszerű irányíthatóság jellemzi a játékot.
  Ár: 1.890 Ft      

Ez is érdekelhet

     
AndroidAuthority nyomán