Szeptemberben is remek alkalmazások kerültek fel a Google Play áruházba.

Hirdetés

 

Blog Compass

A Blog Compass egy új Google-alkalmazás. Az app a feltörekvő bloggereket kívánja támogatni. Mégpedig olyan módon, hogy statisztikákat mutat az oldalunkról, fontos mérőszámokat az olvasótáborunkról, valamint javaslatokat tesz, hogy mi az aktuális trend, amellyel ha foglalkozunk még több embert tudunk bevonzani. Az alkalmazás felülete a Material Design szellemében készült. A Blog Compass kompatibilis a Blogger és WordPress oldalakkal is. Összességébén egy remek alkalmazás, sajnos még csak Indiában érhető el.

Ár: Ingyenes

 

Bouncer

A Bouncer egy új biztonsági alkalmazás. Lehetővé teszi a telefonunkon található alkalmazások engedélyeinek menedzselését. Ideiglenes engedélyeket oszthatunk ki adott appok számára, amiket később vissza is vonhatunk. Például, a Bouncer lehetővé teszi, hogy engedélyezzük a Facebook appnak a helymeghatározást, de csak addig, amíg aktívan használjuk és ha bezárjuk vagy háttérbe küldjük, akkor vissza is vonja.

Ár: 319 forint

 

DC Universe

A DC Universe a vérbeli DC rajongóknak készült alkalmazás. Tartalmazza a régi DC filmeket és tévéműsorokat, valamint számos képregényt is. Az alkalmazás offline üzemmódot is kapott, továbbá beleintegrálták a közösségi fórumukat a beszélgetéshez és a webáruházukat is. A szolgáltatás az ingyenes próba hónap után havi 7.99 dollár. Elég drága, de a hardcore DC fanoknak kötelező.

Ár: Ingyenes / a szolgáltatás havi 7.99 USD

 

Envision AI

Az Envision AI egy új kisegítő alkalmazás, amely a látássérültek számára készült. A vakok és gyengénlátók szemeként funkcionál ez az app. A telefonunk kamerájával lefotózzuk az előttünk levő dolgot, az alkalmazás pedig a mesterséges intelligenciával megtámogatva elmondja, hogy mit kellene látnunk. Az alkalmazás nem csak szöveg-, hanem jelenet és objektumfelismerésre is képes.  Mivel ez egy új alkalmazás tartalmazhat még hibákat, de a Google Play-es visszajelzések alapján is levonhatjuk a következtetést, miszerint működőképes dologról van szó.

Ár: Ingyenes

 

Firefox Rocket

A Firefox Rocket egy új böngésző, természetesen a Mozilla fejlesztőitől. Ez mondhatni egy “Lite” böngésző, amely a felesleges színes-szagos funkciókat mellőzve az alapvető  hasznos dolgokat tartalmazza. Ilyenek a privát mód, weboldal mentése a későbbi offline megtekintéshez és a hirdetésblokkoló. Az alkalmazás célpiaca így egyértelműen a szerényebb infrastruktúrával rendelkező régiók. Az alkalmazás jelenleg csak Indonéziában érhető el, de hamarosan szélesebb körben is megjelenhet.

Ár: Ingyenes

 

Nézd meg a 10 legjobb szeptemberi Androidos játékot is!

 

GoDaddy

A GoDaddy az amerikai GoDaddy, a világ egyik legnépszerűbb domain és tárhelyszolgáltatójának hivatalos alkalmazása. Nálunk nem érhető el az app, azonban mindenképp a legjobbak között a helye, hiszen ritkaságszámba megy az ilyen szolgáltatások alkalmazáson keresztüli menedzselhetősége. Az app segítségével vásárolhatunk domain neveket, megújíthatjuk azokat, nyomonkövethetjük korábbi vásárlásainkat és felügyelhetjük tárhelyünket. Emellett az alkalmazás tartalmaz egy weboldal készítő eszközt is.

Ár: Ingyenes

 

Rootless Launcher

A nevéből adódóan egy launcher app, amellyel egy teljesen új kezelőfelületet adhatunk a telefonunknak. Az alkalmazás által nyújtott felület minimalista szemléletmód alapján készült. Támogatja az ikoncsomagokat és számos testreszabási lehetőséget tartalmaz. Egy plugin segítségével a Google Feed támogatottság is elérhető.

Ár: Ingyenes

 

Shorty

A Shorty egy egyszerű kis parancsikon készítő alkalmazás. Segítségével bármit kitehetünk a kezdőképernyőre, legyen az URL, kép, szövegfájl, vagy bármilyen fájl. Bármit megoszthatunk az alkalmazással, a normál megosztási funkciók között el is érjük a telepítést követően. Az alkalmazás jelenleg ingyenes, hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlásoktól is mentes.

Ár: Ingyenes

 

SW True-Fi Beta

Az SW True-Fi egy új, még béta állapotban levő equalizer app, amely zenelejátszóként is funkcionál. Az alkalmazás segítségével észrevehetően javíthatunk a hangzáson. Olyan alapvető funkciókkal is rendelkezik, mint a basszus erőteljesebbé tétele. Beállíthatjuk a nemünket és az életkorunkat is, így ezen paraméterek segítségével teljesen ránk próbálja szabni a hangzást. Tehát más lesz a hangzás egy 20 éves férfi és más egy 40 éves nő esetében. Az app rendelkezik Spotify integrációval is, valamint megpróbálhatjuk leutánoztatni más fejhallgatók hangzását.

Ár: Ingyenes

 

Tor Browser Alpha

Megjelent a Tor hivatalos Androidos alkalmazása. A Tor a világ legbiztonságosabb böngészői közé tartozik. Ez a böngésző blokkolja a követőkódokat, titkosítja az adatforgalmat, alapvetően teljesen privát módon tudunk böngészni, automatikusan csatlakozik a Tor proxy hálózatához, így egyszerű a használata. Mivel még alfa állapotban van, ezért hibákba könnyen belefuthatunk.

Ár: Ingyenes

 

10 legjobb új Android app augusztusban

AndroidAuthority nyomán

Kiemelt kép: The Thor Project

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.