A 2018-as év utolsó hónapjában is jó pár remek app került fel a Google Play áruházba, nézzük meg ezek közül a legjobbakat.

Hirdetés

00:37

A 00:37 egy minimál stílusú fitnesz alkalmazás. Konkrét gyakorlatokat nem tartalmaz, csupán az edzés vázát tervezhetjük meg az appban. Különféle módon adhatunk meg időzítőt vagy ismétlés számot különféle variációkban. A munkamenteket elmenthetjük és nyomon követhetjük. A felhasználói felület roppant egyszerű.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

Feedly Classic

A Feedly Classic azoknak a felhasználóknak szól, akik jobban kedvelték a régi Feedly dizájnt. Ez az app tehát visszahozza a régi felhasználó felületet. Aki nem tudná, a Feedly egy RSS hírolvasó néhány egyéb funkcióval.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

Fluid Navigation Gestures

Ha régebbi telefonunk van, vagy a gyártónk egyszerűen nem teszi lehetővé számunkra a gesztus alapú vezérlést, akkor a Fluid Navigation Gestures app segítségével felvértezhetjük ezzel a funkcióval a készülékünket. Egy kis ügyeskedéssel, az ADB segítségével a szoftveres navigációs gombok is eltűntethetőek.

Ár: Ingyenes / Pro verzió: 590 FT

Google Play link

 

Mint Browser

December végén megjelent a Xiaomi saját böngészője, amelyet már bemutattunk itt az oldalon.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

My Board Game Collection

A My Board Game Collection egy új alkalmazás a társasjáték rajongók számára. Lehetővé teszi a társasjáték-gyűjteményünk archiválását. Az alkalmazás a BoardGameGeek adatbázisát használja. Egyszerűen megkereshetjük társasjátékainkat a keresőben, majd egy gombnyomással a gyűjteményünkhöz adhatjuk. A gyűjteményünket rendezhetjük játékidő, korosztály, bonyolultság, vagy játékosok száma szerint is.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

PlayJ

A PlayJ egy új Sony alkalmazás. Lényegében egy videó chat app, de nem a hagyományos értelembe véve. Úgy játszhatunk egymás ellen, hogy közben a videóhívásnak köszönhetően láthatjuk a játszópartnerünket.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

WakingNews Alarm Clock

Az alkalmazás elsősorban ébresztőóraként funkcionál. A szokásos módon állíthatjuk be az ébresztési időpontokat. A pluszt az adja, hogy az ébresztést követően különböző forrásokból származó híreket kezd felolvasni. Természetesen magunk választhatjuk ki, hogy melyik hírforrásból közülje nekünk a híreket. Az alkalmazás még béta állapotban van, a régiónkban még nem érhető el.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

Widget Drawer

Az alkalmazás segítségével a widgeteinket tudjuk menedzselni és szükség esetén kipakolni a képernyőre. Módosíthatjuk az egyes widgetek magasságát, szélességét, kiválaszthatjuk, hogy áttetsző háttérrel rendelkezzen-e vagy sem.

Ár: 359 FT

Google Play link

 

Xbox Game Pass (beta)

Ez az Xbox Game Pass bétaváltozata, ahol a felhasználók előbb próbálhatják ki az új funkciókat, cserébe segítenek a Microsoftnak a tesztelésben. Maga az app természetesen ingyenes, azonban csak azok számára lesz praktikus, akik rendelkeznek Game Pass előfizetéssel.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

Yahoo Play

A Yahoo Play sztár és szórakoztató hírekkel foglalkozik. Szórakoztató formában tálalja a híreket és tartalmaz különböző kvízeket is. Az app jelenleg még nem érhető el nálunk.

Ár: Ingyenes

Google Play link

 

10 legjobb új Android app novemberben

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.