A belső nézetű lövöldözős játékok az egyik legnépszerűbb műfaj a gamerek körében. Szerencsére egyre több és egyre jobb minőségben jelennek meg ilyen játékok Android platformra. Nézzük meg a jelenlegi legjobb FPS játékokat, melyek a Google Play áruházban elérhetőek.

Hirdetés

 

Critical Ops

A Critical Ops játékban két lehetőséged van, vagy a terrorizmus leszámolásában segédkezel, vagy terroristaként te magad törekszel a megsemmisítésre. A játék online multiplayer módot, különböző ranglistákat és tisztességes grafikát kínál.

 

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

Dead Effect 2

A Dead Effect 2 egy sci-fi FPS játék, amely horror, túlélési és RPG elemekkel rendelkezik. Mi vagyunk a főszereplők a játékban, amelyet 3 karakter közül kell kiválasztanunk. Rengeteg felszerereléssel és fegyvererrel rendelkezik a játék, amelyek segítik a karaktert, hogy egyre előrébb jusson a játékmenetben. Több mint 20 órányi játékidőt biztosít, és számos frissítési lehetőséget kínál. Remek grafikával és szórakoztató történettel rendelkezik.

 

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

Guns of Boom

A Guns of Boom is a legnépszerűbb FPS játékok közé tartozik, amely rajzfilm stílussal rendelkezik a PC-s és konzolos változathoz hasonlóan. A játék számos fegyvert, online PvP harcot és lootolást tartalmaz.

 

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

Hitman Sniper

Hitman Sniper egyike az egyedülálló FPS játékoknak. A feladatunk, hogy egy mesterlövész puska segítségével iktassuk ki a különböző célpontokat anélkül, hogy bárki is gyanakodna a helyszínen. A játék tartalmaz több mint 150 küldetést, különféle mesterlövész puskákat, ranglistákat, és van néhány stratégiai eleme is.

 

Ár: 369 Ft, alkalmazáson belüli vásárlás

 

Into the Dead 2

Into the Dead 2 az egyik legújabb FPS játék. Egy kamionsofőr egyik percről a másikra egy zombi-apokalipszis kellős közepén találja magát, valahol az amerikai tanyavilágban. Az összetört kamionját egy seregnyi zombi veszi körül, így a túlélés mellett azért küzd, hogy visszajusson a családjához. Így, a karakter rohanni kezd és az útját keresztező zombikat kell elpusztítanunk.  Természetesen a rengeteg zombival szemben nem elég csak az eszeveszett darálás, hanem sokat kell taktikázni is.

 

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

MADFINGER Games

A MADFINGER Games számos FPS játékot fejleszt, amelyek a legjobbak közé tartoznak mobilon. Többek között a Dead Trigger 1 és 2, az UNKILLED, valamint a Shadowgun sorozat. Mindegyik játéknak saját mechanikája, szabályai és gyönyörű grafikája van. Az UNKILLED és Dead Trigger zombi írtó küldetésekkel, és online játékokkal rendelkezik, a Shadowgun pedig a sci-fi világában játszódik.

 

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5: A Blackout is a legnépszerűbb FPS játékok közé tartozik. Összesen hat régió vár ránk, minden helyszínen 4-6 küldetéssel, amiken ha átrágjuk magunkat, különböző Spec Ops missziókat nyithatunk meg a korábbi helyszíneken. Online multiplayer móddal is rendelkezik.

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

Morphite

A történetben véletlenszerűen generált bólygókon, különböző tájakat és lényeket fedezhetünk fel. Az ingyenes verzióban csak pár küldetést kaphatunk, de egyetlen alkalmazáson belüli vásárlással a teljes verzióhoz hozzájuthatunk.

 

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

NOVA Legacy

A NOVA Legacy az első rész grafikailag felújított, fegyverfejlesztéssel, és egyéb extrákkal kiegészített változata. A cselekmény a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség már találkozott a galaxisban lakó idegen létformákkal, akik arra törekednek, hogy elpusztítsák fajunkat. A játék rendelkezik multiplayer móddal.

 

Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás

 

PUBG Mobile

A játék során 99 másik emberrel együtt ledobnak egy szigetre, ott keresnünk kell fegyvereket, felszereléseket és harcolnunk kell a végső győzelemért. A mobilos verzió meglepően jól működik, ésszerű FPS mechanikával rendelkezik, az irányítás megszokásához azért kell egy kis idő.


Ár: Ingyenes

 

 

10 legjobb új Android játék márciusban

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.